Velsertunnel twee nachten deels dicht

Foto: Rijkswaterstaat

De Velsertunnel is van dinsdagavond 29 op woensdagochtend 30 september en woensdagavond 30 september tot donderdagochtend 1 oktober afgesloten. Beide keren gaat de Velsertunnel dicht tussen 20.00 uur ’s avonds tot 05.00 de volgende ochtend.

Verkeer richting IJmuiden kan rijden via de calamiteitenbogen en de Wijkertunnel. Verkeer richting Beverwijk rijdt via de vrije tunnelbuis van de Velsertunnel. Tijdens de werkzaamheden repareert Rijkswaterstaat betonschade aan het tunnelplafond.
Volgende week vinden er meer werkzaamheden plaats rond de A22 en de A9. In de nacht van maandag 28 op dinsdag 29 september is de Wijkertunnel dicht tussen 20.00 en 05.00 uur de volgende morgen. Dan is de A9 tussen knooppunt Velsen en knooppunt Beverwijk in beide richtingen afgesloten. Verkeer kan dan rijden via de Velsertunnel/A22. In de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 oktober zijn op de A22 de af- en toe ritten Beverwijk afgesloten vanwege aanleg van de Velsertraverse (aansluiting N197). Beverwijk is dan bereikbaar via de calamiteitenboog en A9 Noorderweg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen