Kennemer College in teken van Dance4Life

Foto: Dance4Life

Het Kennemer College, afdeling havo-vwo, staat van 24 t/m 30 oktober 2015 in het teken van Dance4Life, een goede doelenactie voor een wereld zonder aids.

De leerlingen zetten zich individueel of met de klas in om geld in te zamelen. Daarnaast is er op woensdag 28 oktober 2015 een workshop avond voor leerlingen, ouders en andere geïnteresseerden. Ook de sponsorinkomsten van de jaarlijkse kerstduik komen ten goede aan Dance4Life.

Door op een leuke manier bewust bezig te zijn met acties voor het goede doel leren de leerlingen hoe goed en leuk het kan zijn om je in te zetten voor anderen en zo samen de wereld een beetje beter te maken. Het is voor iedereen nog mogelijk om zich in te schrijven voor de workshopavond op 28 oktober. Organisatoren Jasmina Schouten en Michiel Braak zijn enthousiast: “We hebben veel superleuke workshops weten te regelen, denk bijvoorbeeld aan Spaans, gitaar spelen, dodgeballen, maar ook een biologiepracticum en een studium generale!

De inschrijving staat nog open op www.havovwo.kennemercollege.nl maar het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. We vragen een kleine bijdrage voor het goede doel. We hopen dat alle ouders het goede voorbeeld geven en met hun kinderen naar deze workshop avond komen. Maar ook opa’s, oma’s en buren zijn welkom!” Een opvallend voorbeeld van individuele acties van leerlingen is de nachtelijke
zwemmarathon van Koen Gaal en Yente Blaauw, die zij zaterdag 24 oktober 2015 organiseren. In zwembad De Waterakkers wordt die nacht in estafettevorm 12 uur lang gezwommen.

Reacties