112

Nieuwe openingstijden Politiebureau Beverwijk in 2016

Foto: Politie IJmond

Met ingang van 1 januari heeft het politiebureau in Beverwijk nieuwe openingstijden, te weten: van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00-22.00 uur en in het weekeinde van 9.00-17.00 uur.

Digitale aangifte
Inwoners van Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest hebben daarnaast de mogelijkheid om 7 dagen per week, tussen 09.00 uur en 22.00 uur, op afspraak aangifte te doen via de digitale 3D aangiftevoorziening in het gemeentehuis van Uitgeest aan de Dr. Brugmanstraat of (vanaf maart 2016) in het politiebureau aan het Tiberiusplein 1 te IJmuiden. Uiteraard kunt u ook aangifte doen via internet: https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-do…/aangifte-doen

Politielocaties in de gemeente Velsen
Velsen beschikt per 1 januari 2016 over drie politiebureaus: twee in IJmuiden en een in Velserbroek. De politie blijft werken vanuit het huidige bureau aan het Tiberiusplein, waar ook het team Verkeershandhaving van de eenheid Noord-Holland zal worden gehuisvest. De politie past de openingstijden van dit bureau vanaf 1 januari aan en is dan zeven dagen per week van 9.00 -17.00 uur geopend. Op donderdag is er een avondopenstelling tot 22.00 uur. Daarnaast komt er in de loop van maart 2016 een zogenoemd 3D-aangifteloket in dit bureau. Hier kan op afspraak zeven dagen per week van 9.00-22.00 uur aangifte gedaan worden. En ook hier geldt weer dat er uiteraard ook via internet aangifte kan worden gedaan.

Foto: BeverwijkNieuws / Dennis Mantz
Foto: BeverwijkNieuws / Dennis Mantz

Kanaalstraat IJmuiden
Ook is er een politiebureau aan de Kanaalstraat in het IJmuidense havengebied. Hier werkt de politie samen met partners, zoals Koninklijke Marechaussee, douane en de gemeente Velsen, aan een veilig havengebied. Daarnaast is er een politiebureau aan het Vestingplein in Velserbroek. Bewoners kunnen in deze politiebureaus via 0900-8844 een afspraak maken met de wijkagent of op afspraak aangifte doen.

Wijkagenten
De vaste spreekuren van de Velsense wijkagenten stoppen per 1 januari 2016. Van deze spreekuren blijkt steeds minder gebruik gemaakt te worden door wijkbewoners. Wijkagenten kunnen daardoor meer zichtbaar en beschikbaar in de wijk aanwezig zijn voor bewoners en ondernemers en problemen vroegtijdig signaleren en voorkomen. Een persoonlijk gesprek met de wijkagent blijft op afspraak mogelijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen