112

Spontane autobrand op hoek Warande en Zeestraat

Foto: Wim Meijer Fotografie

Vanmiddag, rond 13.00u, is op de hoek van de Warande en de Zeestraat in Beverwijk en auto spontaan ontbrand, terwijl deze voor een stoplicht stond te wachten.

De inzittenden van de auto zagen plotseling vlammen uit de motorkap komen en wisten snel en ongedeerd de auto te verlaten. Vervolgens konden ze slechts gelaten toekijken hoe het vuur de complete motorkap vernietigde. De brandweer, die snel ter plaatse was, wist het vuur te doven voorkwam daarmee dat ook het interieur van de auto in vlammen op zou gaan.

Wim Meijer Fotografie_5I5A6240

De bestuurder van de auto kwam van de Beverwijkse Bazaar, waar hij gedurende het afgelopen weekend fruit had verkocht. Hij was onderweg naar huis met de nog niet verkochte voorraad, voornamelijk sinaasappelen.

De oorzaak van de brand was voor zowel de inzittenden van de auto als voor de brandweer en politie vooralsnog een raadsel. De bestuurder vertelde aan Beverwijk Nieuws dat de auto twee weken eerder nog een onderhoudsbeurt had gekregen.

Na ongeveer een uur is de auto afgevoerd door de ter plaatse gekomen sleepdienst en heeft de brandweer de weg schoongespoten.

Wim Meijer Fotografie_5I5A6243Wim Meijer Fotografie_5I5A6258Wim Meijer Fotografie_5I5A6259

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen