112

Gluren bij de buren: Politieberichten uit de wijken in Heemskerk

Foto: Politie

Overzicht van de politieberichten vanuit de diverse wijken in Heemskerk in de week van 13 april tot en met 19 april

Van Acker tot Burcht (Jacqueline van den Berg)

  • Op vrijdag 15 april, omstreeks 15.40 uur, op het parkeerterrein van de Praxis aan de Jan Ligthartstraat, vond een bestuurder van een Renault het nodig om een deuk in een geparkeerd voertuig te slaan, waarbij het portier flinke schade opliep. Hierna probeerden omstanders de man nog tegen te houden, die inmiddels in zijn auto was gestapt en weg wilde rijden. De man die samen met een vrouw was, reed echter toch weg. Getuigen noteerden een groot deel van het kenteken. De dader werd helaas niet meer in de omgeving aangetroffen, doch het onderzoek naar de dader loopt.

Van Duin tot Dorp (Ron Schut)

  • Op de Krayenhofflaan werden 2 Oost-Europese dames gespot. Zij hadden veel belangstelling voor woningen. Zij zijn later gecontroleerd. Personalia zijn vastgelegd.
  • Op de Rijksstraatweg werd in de avonduren een verwarde man aangetroffen. De man hoorde thuis in dijk en duin en is teruggebracht.

Hart van Heemskerk (Stefan van Broekhuijsen)

  • Bij de Jumbo aan het Haydenplein werd een winkeldief betrapt op het stelen van een fles  jenever. De man is aangehouden. Hij werd nog gezocht door de politie van Zaanstad die de man heeft overgenomen.
  • Tegenover café Ruysdael had een man een poster opgehangen en schreeuwde richting de mensen aldaar het woord Gods. De man is verzocht zijn heil elders te zoeken en heeft dit ook gedaan.
  • Bij Scapino werd een man betrapt op diefstal van kinderkleding. Bij ontdekking heeft hij alles laten vallen en is weggefietst. Als snel werd duidelijk om wie het ging. Onderzoek volgt.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen