112

Ongeval met drie auto’s op A9 nabij de Bazaar

Foto: Rijkswaterstaat

Zondag zijn er twee gewonden gevallen bij een ongeluk op de A9 ter hoogte van de Bazaar in Beverwijk. De afrit werd tijdelijk afgesloten.

(Bron: 112ijmond)

Drie personenauto’s botsten vlak voor de afslag door nog onbekende oorzaak op elkaar. Een vierde voertuig raakte niet bij het ongeval betrokken maar stond daar ook stil door motorpech. Diverse hulpdiensten, Rijkswaterstaat en een bergingsbedrijf waren snel ter plaatse om assistentie te verlenen. Vanwege de gevaarlijke plek moest de afrit en de rechterrijstrook worden afgesloten.

Traumaknuffel
Na onderzoek door het ambulancepersoneel moesten 2 personen naar het ziekenhuis. Eén van hen had nekklachten opgelopen door het ongeval, de andere patiënt had al gezondheidsklachten en is ter controle meegenomen. Vier kinderen bleven bij het ongeval ongedeerd. Zij kregen elk een traumaknuffel van de politie en Rijkswaterstaat om te bekomen van de schrik.

Twee personenauto’s werden door een bergingsbedrijf weggesleept. De derde auto raakte beschadigd maar kon nog rijden. De bestuurder van de auto met pech wist zijn wagen weer aan de praat te krijgen. Nadat alle voertuigen van de weg waren, kon de weg weer vrijgegeven worden. Volgens de Verkeersinformatiedienst was er 3 kilometer file ontstaan door het ongeval.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen