Politie zoekt ontvoerde Wendel Meijer

Foto: Politie Zaandam

Zaandam – Sinds dinsdagavond 5 juli wordt de 36-jarige Wendel Meijer uit Landsmeer vermist. Wendel vertrok die avond rond 20.00 uur naar zijn bedrijf aan de Sluispolderweg in Zaandam.

Zijn partner meldde woensdagmiddag bij de politie dat haar vriend vermist was. Direct werd een onderzoek ingesteld. Op bewakingsbeelden is te zien dat Wendel dinsdagavond net na 21.30 uur zijn bedrijf verliet en daar werd opgewacht door tenminste drie mannen in een witte Audi A4 station die hem met geweld in hun auto meenamen. Er is dan ook reden om aan te nemen dat Wendel is ontvoerd en op dit moment tegen zijn wil ergens wordt vastgehouden.

De politie vraagt mensen die Wendel na dinsdag gezien of gesproken hebben of die anderszins informatie hebben die relevant zou kunnen zijn, om zich met spoed bij de politie te melden. Wellicht zijn er ook mensen die meer informatie hebben over de witte Audi A4 station. Heeft u informatie? Belt u dan met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Blijft u liever anoniem bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Er kan ook contact opgenomen worden met Team Criminele Inlichtingen op 079- 345 8999.

Informatie kan ook worden doorgegeven via dit FORMULIER

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen