Rabobank keert niet terug naar Graaf Janstraat

Hoek breestraat/Stationsplein nog de enige vestiging Rababank Beverwijk
Hoek breestraat/Stationsplein nog de enige vestiging Rababank Beverwijk
Foto: Wim Meijer Fotografie

Rabobank IJmond keert niet terug naar het adviescentrum aan de Graaf Janstraat in Beverwijk. Dit heeft de bank vorige week bekend gemaakt.

‘Door de vorming van wijkgerichte marktteams, het feit dat steeds meer klanten hun bankzaken online regelen en door meer regionale bundeling van ondersteunende diensten is het aantal medewerkers dusdanig gedaald dat de kantoorruimte aan de Graaf janstraat overbodig is geworden’ aldus de bank.

De bankwinkel op de hoek Stationsplein/Breestraat is vanaf nu de centrale vestiging in Beverwijk. Klanten kunnen ook terecht in de bankwinkels in Heemskerk, Velserbroek, Santpoort-Noord en IJmuiden waar medewerkers van de marktteams klanten kunnen helpen met hun dagelijkse bankzaken en vragen over bijvoorbeeld hypotheken of een financieringsaanvraag (voor bedrijven).

‘We willen als bank graag dichtbij zijn’, aldus Jakob Klompien, directievoorzitter van Rabobank IJmond. ‘Daarom kiezen we voor marktteams met medewerkers die ons netwerk in de kernen versterken. Hun aanwezigheid in de bankwinkels zorgt voor een toegevoegde waarde ten opzichte van de digitale kanalen die onze klanten op ieder gewenst moment van de dag kunnen gebruiken.’

Een aantal ondersteunende diensten blijven gehuisvest in het adviescentrum aan de Zadelmakerstraat in Velserbroek. De adviseurs en accountmanagers zijn vooral te vinden in de vijf bankwinkels in de IJmond.

Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/ijmond of volg Rabobank IJmond op social media.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen