Dit weekend bij DEM: Toernooi van de Eeuw

Dit weekend vindt bij voetbalvereniging R.K.V.V. DEM in Beverwijk het Toernooi van de Eeuw plaats. Het toernooi, waaraan zo’n 20 teams deelnemen, staat geheel in het kader van het eeuwfeest dat over 8 maanden z’n climax zal beleven.

Op 1 oktober is het precies 100 jaar geleden dat de katholieke sportvereniging DES (in 1924 veranderd in DEM) werd opgericht. En dat is iets wat het bestuur van de eeuweling niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Dit hele jaar staat het lubileum dan ook centraal.

Het startschot wordt dit weekend gegeven in de vorm van het voetbaltoernooi van de Eeuw, waaraan veel teams deelnemen bestaande uit senioren, variërend in leeftijd van 18 tot in de zeventig jaar, met allemaal een DEM-verleden.Maar er staat meer op het programma, zoals een loterij met mooie prijzen waaronder reischeques van 3 en 5 duizend euro en een elektrische fiets. Verder een pub-quiz op 8 april met maar liefst 50 deelnemende teams, en ook een Colorrun voor de jeugd met kleurrijke hindernissen op 22 mei.

IJmond Nieuws ging langs bij DEM en sprak daar met voorzitter Mark van de Ven over alles wat er de komende 8 maanden op het programma staat van de jubilerende Beverwijkse voetbalvereniging.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen