Unieke sound van The Bee Gees 1 april in Kennemer Theater: Stayin’Alive Live

Foto: Aangeleverd

De gebroeders Gibb hebben sinds 1965 een onafgebroken reeks wereldhits geproduceerd, zowel met de boyband die ze zelf waren, als voor andere wereldberoemde namen. De onnavolgbare sound van Barry, Maurice en Robin bleef onze muzikale harten veroveren, om de wereld rond het einde van de jaren zeventig met Saturday Night Fever definitief naar de dansvloer te lokken.

Al dit moois brengt Legendary Albums Live nu, samen met het album Main Course, live op de planken. Deze plaat wordt, met nummers als Nights on Broadway en Jive Talking, gezien als de beste Bee Gees plaat en markeert tevens de overgang tussen het oude en nieuwe Bee Gees geluid.

Deze aflevering is Legendary Albums Live extra trots op de energieke cast. John Vooijs (onze Nederlandse Tarzan), Sascha Lien (populaire Duitse zanger) en Baggio (in 10 seconden vier draaiende Voice stoelen). Zij worden begeleid door de LA- Live Band o.l.v. Beverwijker Jan-Peter Bast en tekenen voor het karakteristieke geluid. Daarnaast wordt ook nog op een heerlijk toetje getrakteerd: Patricia van Haastrecht brengt o.a. hoogtepunten van Barbra Streisands’ 40-jarig jubileum album Guilty, dat volledig van de hand van de heren Gibb is plus enkele onvergetelijke Bee Gees duetten.

Kaarten vanaf € 27,00 op vrijdag 1 april om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen