Johan Goossens met Kleine Pijntjes donderdag 19 mei in Kennemer Theater

Foto: Anne van Zantwijk

Jong als hij zich voelt, zou je niet zeggen dat Johan inmiddels de veertig nadert. Toch heeft hij nu al de kleine pijntjes die de ouderdom aankondigen. Hij kreunt als hij gaat zitten en dan zegt ie ‘hè hè’. Vloerverwarming vindt ie ook lekker.

Verder is Johan Goossens kerngezond en dat laat hij vanavond energiek horen met puike liedjes, sappige verhalen vol zelfspot, brutale en schaamteloze humor en openhartige ontboezemingen. Dan weer hilarisch, vervolgens ontroerend, schakelend tussen de hoge idealen en de lullige alledaagsheden. Dit alles met als inzet dat het publiek alle eigen kleine pijntjes een avond vergeet.

Kleine Pijntjes is Johans achtste programma. Hij oogstte veel lof met zijn voorstellingen over zijn ervaringen als leraar op een ROC. Daar schreef hij ook twee geestige en tegelijk schrijnende boeken over. Een avond vol liedjes, verhalen en relativerende humor.

Kaarten vanaf € 21,50 op donderdag 19 mei om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen