Nieuw seizoen Lucasgilde Beverwijk weer van start

Foto: Lucasgilde Beverwijk

BEVERWIJK – De ateliers van het Lucas Beverwijk zijn vanaf 3 september weer open. Tekenend en schilderend gaan de leden weer enthousiast aan het werk om na de mooie zomer alle indrukken op doek te krijgen, voor zover dat al niet thuis gedaan was.

Met elkaar kan men de creativiteit weer laten stromen. Het Lucasgilde heeft al een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen en de kans is groot dat er nog meer volgen, want wat is leuker dan je kunstzinnige talenten te kunnen ontwikkelen, daarbij begeleid door verschillende professionele kunstenaars?

Beginner of gevorderde, iedereen kan bij het Lucasgilde terecht vanuit de stelling dat alle mensen kunnen leren tekenen en schilderen.  Leden van het Lucasgilde exposeren met enige regelmaat hun werk, o.a. in e Grote Kerk met kerstmis en in het voorjaar in het gemeentehuis van Beverwijk. Ook is er de mogelijkheid om door het jaar heen workshops te volgen. Op drie of vier avonden zijn er lessen in bijvoorbeeld pasteltekenen, zeefdrukken, aquareltechniek.

Belangstellenden kunnen vrijblijvend kennismaken op dinsdagochtend, woensdagochtend, woensdagavond en zaterdagochtend. Men hoeft geen materiaal mee te nemen om een keer mee te kunnen tekenen of schilderen. Dat is in overvloed aanwezig. De ateliers van het Lucasgilde zitten in het gebouw van het Centrum voor de Kunsten,  Kerkplein 3 te Beverwijk.

Kijk voor alle informatie op de website www.lucasgildebeverwijk.nl of mail naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen