Grootste Kerstcircus van Noord-Holland komt naar Beverwijk

BEVERWIJK – Van 17 december 2022 tot en met 8 januari 2023 verandert parkeerterrein P5 van de Beverwijkse Bazaar in het grootste Kerstcircus van Noord-Holland. Artiesten uit alle delen van de wereld komen in naar Beverwijk voor de eerste editie van het Great Christmas Circus.

“De show bestaat uitsluitend uit internationaal bekroonde acts”, aldus producent Mike Leegwater die met het kerstcircus een droom in vervulling ziet gaan. De geboren Beverwijker werkt voor Hillenaar Events en produceert al jaren grote theatershows, concerten en kerstcircussen in alle delen van het land. “Ik koester al langer de ambitie om ook Beverwijk – de stad waar ik vandaan kom – zo’n show te geven. Met het Great Christmas Circus gaat dat nu eindelijk gebeuren.”

Op P5 van De Bazaar wordt een theatertent gebouwd die plaats biedt aan meer dan 1.000 bezoekers. Verder heeft Leegwater 2 jaar gezocht naar sensationele acts, zoals vliegende motoren, stunts aan de trapeze en aan een thriller op de hoge draad. Met elkaar moeten die gaan zorgenvoor twee uur lang sensatie voor het hele gezin.

De verwachting is dat het kerstcircus meer dan 30.000 bezoekers zal trekken uit de hele regio. De voorverkoop is deze week van start gegaan via www.greatchristmascircus.nl .

Reacties

Cookieinstellingen