Proeflessen Afro en Buikdans bij Centrum voor de Kunsten Beverwijk

Foto: Pixabay

BEVERWIJK – Eind september organiseert het Centrum voor de Kunsten Beverwijk proeflessen voor drie nieuwe danscursussen:  Op maandag 26 september is er van 19.00 – 20.00 uur een proefles Afro, op woensdag 28 september is er om 19.30 – 20.30 uur een proefles buikdans voor beginners, en eveneens op woensdag 29 september van 20.30 – 21.30 uur een proefles Fit&Fun 1001 Nacht.

Bij Afro leer je moves en choreografieën op moderne swingende afrobeats. Afrodance is een vertaling van traditionele Afrikaanse dans naar deze tijd. Het is daarmee altijd één groot feest.

Buikdans is goed voor lichaam en geest. Een dansvorm waarin je jezelf weer kan ontdekken en in je kracht kan staan. Je danst op prachtige Arabische muziek waarbij je lenigheid en coördinatie ontwikkelt en werkt aan je conditie.

Bij Fit&Fun 1001 Nacht wordt het repertoire verder uitgebreid met Turkse, Perzische en Bollywood muziek.

De proefles Afrodance wordt gegeven door de jonge energieke dansdocent Anthony Senior. Buikdans en Fit&Fun 1001 nacht wordt door de ervaren dansdocent Salome die door de jaren heen allerlei danslessen heeft ontwikkeld die toegankelijk zijn voor iedereen.

De nieuwe cursussen zijn voor jongeren en volwassenen met of zonder danservaring. De proefles is gratis. Aanmelden voor de proefles kan via [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen