Ellen ten Damme met BAROCK in Kennemer Theater

Foto: Danny Ellinger

BEVERWIJK – Op woensdag 5 oktober komt zangeres en performer Ellen ten Damme naar het Kennemer Theater in Beverwijk met haar nieuwe show BAROCK. Samen met haar band nodigt Ellen het publiek uit om toe te treden tot haar hofhouding en deelgenoot te worden van een wervelende avond vol theatrale uitbundigheid.

Verwacht een meertalig bal demasqué, een dynamische show met afwisselend nieuwe eigen songs en verrassende herkenbare songs in Barock stijl.

Met BAROCK presenteert Nederlands meest veelzijdige zangeres een nieuwe muziektheatershow in het verlengde van haar succes-shows Paris-Berlin en Casablanca. Dit keer droomt Ellen ten Damme weg in frivole vergankelijkheid aan een 17e eeuws hof vol schimmige intriges, schandalen en scabreuze excessen.

(foto: Danny Ellinger)

BAROCK is een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Ellen ten Damme straalt als een prettig krankzinnige zonnekoningin temidden van haar entourage, ze verleidt, ze flirt en ze boeit met haar onuitputtelijke energie.

Kaarten vanaf € 27,50 voor de try-out op woensdag 5 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen