112

Jongen komt thuis na feestje terwijl hulpdiensten massaal naar hem zoeken

Foto: Inter Visual Studio

BEVERWIJK / HEEMSKERK – De hulpdiensten zijn zaterdagochtend groots uitgerukt nadat een jongen niet terug was gekomen van een feestje. De ouders van de jongen hadden eerder die nacht de telefoon van hun zoon uitgepeild nadat hij niet thuis kwam en kwamen toen op de Laan van Broekpolder terecht.

(bron en foto’s: Inter Visual Studio)

Naast de waterkant werd de fiets van het slachtoffer aangetroffen, welke niet op slot stond. Omdat de jongen mogelijk in het water terecht was gekomen werden meerdere ambulances, een traumateam uit Rotterdam, twee duikteams van de brandweer en de politie opgeroepen. Duikers van de brandweer gingen het water in om aan de waterkant in het riet naar de jongen te zoeken. De telefoon werdt nogmaals uitgepeild, maar deze is ondertussen uitgevallen.Terwijl de duikers in het water waren vonden agenten ondertussen de telefoon van de jongen aan de overkant van de weg op de stoep achter een auto. Hierop gingen agenten ook in de wijk op zoek waarbij ook een hond werd ingezet. Terwijl de agenten door de wijk liepen kwam er een melding bij de politie binnen dat de jongen zich verward thuis bij de voordeur had gemeld.

De zoektocht naar de jongen kon worden gestaakt en een ambulance is nog naar de woning van de jongen gegaan om hem toch nog even na te kijken.

Reacties

Cookieinstellingen