Project Groen Thuis: meld u nu aan voor een jaar begeleiding naar aardgasvrij wonen

Foto: odIJmond

De energieprijzen zijn flink gestegen. Steeds meer mensen zijn op zoek naar informatie en mogelijkheden om aardgasvrij(klaar) te wonen en te leven. Woont u in Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest of Velsen en bent u klaar voor de volgende stap? Bij project Groen Thuis krijgt u individuele begeleiding van een bouwkundig adviseur.

De inschrijving voor deelname is weer geopend. Er is deze keer plaats voor veertig deelnemers. Ga snel naar www.duurzaambouwloket.nl/groenthuis.

Een advies op maat en een jaar lang begeleiding
Omgevingsdienst IJmond, Duurzaam Bouwloket en de Huizendokter bieden advies en begeleiding bij het aardgasvrij maken van uw woning. Voor een eigen bijdrage van € 250,- krijgt u een huisbezoek, een adviesrapport op maat en een jaar lang begeleiding van een bouwkundig adviseur. Er is plek voor veertig deelnemers.

Bent u wie wij zoeken?
U denkt al langer aan verduurzamen, u heeft al kleine en misschien grote maatregelen genomen. U bereidt zich serieus voor op een verbouwing of denkt er al een tijd over na. Er is zo veel informatie en keuze als het gaat om maatregelen om te verduurzamen in uw eigen woning. Soms ziet u door de bomen het bos niet meer.

Wilt u aan de slag? Meld u dan nu aan!
Voelt u zich aangesproken en wilt u aan de slag? Meld u dan nu aan via www.duurzaambouwloket.nl/groenthuis. Hier vult u uw gegevens in. Daarna ontvangt u van Duurzaam Bouwloket een vragenlijst over uw woning en uw gewenste (woon)situatie. U kunt zich aanmelden tot 27 januari 2023. In de week van 6 februari 2023 hoort u of u bent geselecteerd voor het project Groen Thuis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen