WR!TE N!GHT in podiumcafé Toos in de Broedmachine

Foto: Aangeleverd

BEVERWIJK – Op woensdag 15 februari is de kick-off van een maandelijkse schrijfavond in podiumcafé Toos. Iedere maand staat een thema centraal en zijn er creatieve oefeningen die je aan het schrijven zetten. Het draait dus niet alleen om creativiteit, maar het gaat ook echt ergens over. Toch heb je geen schrijfervaring nodig om mee te doen.

Creative writing & storytelling docent Martine Winkel van ‘De plek en het verhaal’ is de MC (master of ceremonie) van de schrijftafel. Schrijven is voor haar geen doel, maar een middel om verhalen en creativiteit met elkaar uit te wisselen. Vandaar dat iedereen welkom is tijdens de schrijfavonden. Ieder met zijn of haar eigen achtergrond, doel, of verhaal.

“Of je nu iets wil schrijven voor je website, of gewoon voor jezelf. Of je een gezellige avond met anderen wil hebben, of een luisterend oor zoekt. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe invalshoek voor een creatief ontwerp, of dat je de droom hebt om ooit een boek te schrijven; hoe diverser het publiek, hoe interessanter de avond. Mijn rol is die van de creatieve gastvrouw die zorgt dat ieders verhaal wordt gehoord. En dat er een safe space is voor ontluikende creativiteit en het begin van een verhaal. Ook als er onverwacht emoties bij komen kijken, of dat nu een lach is, of een traan.”

Net iets dieper dan een normaal avondje uit
Omdat het tijdens WR!TE N!GHT net iets dieper gaat, dan tijdens een normaal avondje uit, is het ook super leuk om met een groepje vrienden, bekenden of je lief mee te doen. Je leert elkaar namelijk nog beter kennen, wat ook je onderlinge relatie versterkt.

Info
De schrijfavonden zijn op de tweede of derde woensdag van de maand bij Podiumcafé Toos, in de creatieve Broedmachine. De eerste editie is op maandag 15 februari. Deelnemen kost 20 euro p.p. inclusief een welkomstdrankje. Neem zelf een notebook en een fijne pen mee.

Aanmelden en een hapje vooraf
Aanmelden kan via [email protected] of 06-57318983. Wil je vooraf nog een hapje eten bij Toos, dan kan dat natuurlijk. Reserveer dan via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen