55+

Op stap met de ‘Wijk-Uit’ PlusBus in september

Foto: Pixabay / Wim Meijer Fotografie

BEVERWIJK / WIJK AAN ZEE / VELSEN NOORD  – Welzijn Beverwijk organiseert het hele jaar door gezellige uitjes voor Beverwijkse, Wijk aan Zeese en Velsen-Noordse senioren. Uitjes in groepsverband waardoor men weer nieuwe sociale contacten kan maken en in de gelegenheid wordt gesteld deel te nemen aan het maatschappelijk leven.

Het betreft uitstapjes met de PlusBus naar musea, markten, restaurants, evenementen, natuurgebieden, etc. De PlusBus wordt gedurende de uitstapjes altijd bezet door twee vrijwilligers, de chauffeur die tevens begeleider is en een 2e begeleider.

De begeleiders helpen de deelnemers vanaf huis tot in de bus en bieden waar nodig een arm. De begeleiders hebben aandacht en dragen bij aan een prettige sfeer in en buiten de bus.

Iedere maand wordt door de medewerkers van de PlusBus een mooi programma samengesteld. Zo staat voor de maand september o.a. op het programma: Volendam en Marken, Strandpaviljoen Noordzee, Texel, Grachtentocht Gouda, een lunchconcert in het Muziekgebouw aan ’t IJ en nog veel meer.

Hieronder het complete programma van de maan september:

Cookieinstellingen