Beverwijk al deze maand een cultuurpodium rijker

BEVERWIJK – Het kerkje “De Wijcker Swaen” aan de Koningstraat in Beverwijk wordt een theater. Initiatiefnemers zijn Maus Granaat en Manouschka Sap-Faber. Samen hebben zij de stoute schoenen aangetrokken en een programma samengesteld met artiesten die in de komende maanden optreden in de entourage van het uit 1774 daterende gebedshuis(je)

Voor de inwoners van de IJmond is Maus Granaat een bekend gezicht, of tenminste een bekend geluid. Jarenlang presenteerde hij voor Radio Beverwijk het programma ‘Bekijk ’t Maar’. En ook nu maakt hij nog wekelijks het programma in de vorm van een podcast die iedere zondag ook wordt gepubliceerd via IJmond Nieuws. In het programma ontvangt hij wekelijks een bekende persoon uit de showbizz voor een uitgebreid een-op-een interview.

Mede door dit programma heeft Maus veel contacten in de showbizz wat voor hem ongetwijfeld een mooie vijver vormt waaruit hij kan vissen voor optredens in de intimiteit van ‘De Wijcker Swaen’ dat ruimte biedt aan maximaal 80 toeschouwers.

Op zondag 25 februari wordt het spits afgebeten door zanger, acteur en regisseur Wil van der Meer met een ‘Soiree met Annie M.G.’ en voor zondag 24 maart staat Sjors van der Panne op hert programma.

IJmond Nieuws ging deze week langs bij Maus en Manouschka “De Wijcker Swaen” voor een interview.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen