112

Woning beschoten aan de Isa van Eeghenlaan in Beverwijk

Foto: Inter Visual Studio

BEVERWIJK – Zaterdagochtend 10 februari, rond 05.00 uur, is een woning aan de Isa van Eeghenlaan in Beverwijk beschoten. De politie is nu op zoek naar getuigen.

(bron: Politie / foto’s: inter Visual Studio)

Meerdere getuigen hebben verklaard schoten te hebben gehoord. Ook werd in het raam van de woning een gat waargenomen, vermoedelijk veroorzaakt door een patroon. Daarnaast heeft de politie in de omgeving een kogel en meerdere hulzen aangetroffen.

Bij de beschieting van de woning is niemand gewond geraakt, wel zijn de bewoners erg geschrokken.

Momenteel voert de politie een (buurt) onderzoek uit en is op zoek naar getuigen en camerabeelden. Op 8 februari 2024 werd dezelfde woning beschoten. De politie neemt mee in het onderzoek of er een verband is tussen beide incidenten.

De politie roept getuigen op om zich te melden. Indien u de politie nog niet heeft gesproken en iets heeft waargenomen op zaterdagochtend 10 februari tussen 04.45 uur en 05.15 uur, of als u iets verdachts heeft gezien voorafgaand aan of na de beschieting aan de Isa van Eeghenlaan, wordt u vriendelijk verzocht direct contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier, onder vermelding van zaaknummer 2024029760. Anonieme meldingen zijn ook mogelijk via telefoonnummer 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen