Voorleestheater Theater Poppekus in bibliotheek over een hondje dat niet meer kan blaffen

Foto: Bibliotheek IJmond Noord

BEVERWIJK / HEEMSKERK – Theater Poppekus speelt op zaterdag 4 mei in de Bibliotheek vestiging Beverwijk van 14.00 – 14.30 uur de voorleesvoorstelling over een hondje dat niet meer kan blaffen (voor 3 tot 6 jaar).

Het is een leuk klein hondje waar iedereen dol op is. Hij ziet er niet alleen leuk uit, hij blaft normaal ook zo grappig. Op een dag gebeurt er iets raars… Hij miauwt als een kat! De dokter geeft hem een pilletje. Het miauwen houdt op, maar nu kraait hij als een haan! De dokter probeert van alles, maar het gaat steeds mis. Zijn baasje is ten einde raad. Zal haar hondje ooit weer beter worden?

We hebben deze keer heel veel hulp nodig van het publiek, want de dokter redt het niet in z’n eentje. Doen jullie mee?
Kaartjes zijn gratis, maar het is wel belangrijk een plekje te reserveren (voor iedereen die komt, jong en oud!) via https://www.bibliotheekijmondnoord.nl/poppekus

Buurtgezinnen
Voor en na de voorstelling is Buurtgezinnen aanwezig om de bezoekers te inspireren en informeren. Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen