Nieuw seizoen muziekpodium op de Breestraat: The Rocking Robins bijten spits af

Foto: Aangeleverd

BEVERWIJK – De sfeer van toen, anno nu op de Breestraat. Het gaat opnieuw gebeuren. Zaterdagmiddag 11 mei, vanaf twee uur, zal het spits in het nieuwe muzikale seizoen 2024 worden afgebeten door de Beverwijkse ‘do you remember the sixties band’ The Rocking Robins.

(door Co Backer / foto: aangeleverd)

De groep zag het licht in 1964 onder de naam The Robins, waar zij vele successen boekten met hun optredens, met als hoogtepunten radio-opname bij de KRO Springplank en TV optreden bij TWIEN via een talentenjacht in Bouwes Zandvoort. Na een korte onderbreking (1988) volgde een try-out in Velsen-Noord gevolgd door een TV-optreden bij Veronica Liveline, 5 CD opnames, optreden bij Cliff & Shadow fan-meetingsday in Eindhoven en vele festivals Back to the sixties. Zelfs twee tournees naar Bremanger in Noorwegen waar benefietconcerten werden georganiseerd.

Zo wordt deze band nog regelmatig gevraagd voor hun Jukebox-Jive repertoire door heel Nederland. De band bestaat uit zangeres Maaike de Vries, Sologitarist Flip Kleine en zang, Ritmegitarist Hein Kleine en zang, Bassist: George Klink en zang, Drummers Ger Motshagen en Guus Pattiwael van Westerlo.

Heerlijk luisteren naar de jaren zestig en zeventig muziek op het terras
De organisatie wil zoveel mogelijk lokale bands en zangtalenten programmeren. In totaal komt het podium tien keer in het Beverwijkse stadshart te staan. Deze unieke muziektent wordt neergezet op het brede stuk voor de H&M in het hart van de Breestraat.

Het inwendige van de mens is men niet vergeten. Onder het genot van een drankje, verzorgd door BIJ45 bowling, kan men ontspannen luisteren naar de klanken en teksten van o.a. The Shadows, The Everly Brothers, Cliff Richard, Elvis Presley en niet te vergeten The Beatles.

Lekker zaterdagmiddag 11 mei om twee uur weer even ouderwets een “Breetje” pikken en lekker luisteren naar de muziek die nooit verloren gaat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen