Lionsclub Beverwijk organiseert Klassiek Matinee met concertpianiste Regina Albrink

Foto: Aangeleverd

BEVERWIJK – Op zondag 26 mei zal in Nieuw Akerendam het Klassiek Matinee worden uitgevoerd door pianiste Regina Albrink. Dit pianorecital wordt georganiseerd door de Lionsclub Beverwijk en de opbrengsten hiervan komen ten goede van het eveneens door de Lionsclub georganiseerde Muziekfestijn voor senioren in Lommerlust, Huis ter Wijck, El Santa en Nieuw Akerendam.

(door: Co Backer)

Regina zal een aantal prachtige werken Franz List en Frédéric Chopin spelen. Zoals zij dit ook heeft gedaan afgelopen Kerst in de kleine zaal van het concertgebouw. Iedereen kent waarschijnlijk wel een aantal nocturnes en polonaises van Chopin die zij zondag 26 mei om 14.00 uur ten gehore zal brengen,

De opbrengst van het Klassiek Matinee is bestemd voor het Muziekfestijn voor Ouderen. Dit evenement, tijdens de feestweek van Beverwijk, wordt dit jaar voor de tiende keer door de Lions Club Beverwijk georganiseerd in Lommerlust, El Santa, Huis ter Wijck en Nieuw Akerendam.

De toegangsprijs is 37,50 euro. Dit is inclusief een kopje koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje na afloop. Kaarten zijn te bestellen via: [email protected]

De Lionsclub Beverwijk hoopt u op zondag 26 mei 2024 om 14.00 uur in Nieuw Akerendam te mogen verwelkomen bij deze geweldige gebeurtenis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen