Vrouw overleden na bedrijfsongeval bij Tata

12 dec 2023, 16:23 Nieuws
20230929 staalstraat 06
VELSEN - Een 50-jarige vrouw is overleden aan de gevolgen van een ongeluk op het Tata-terrein. Eind september kwam de vrouw tijdens haar werk als verkeersregelaar onder een vrachtwagen terecht, waarbij zij ernstige verwondingen opliep. Tata spreekt in een persbericht van 'een verschrikkelijk feit'.
(bron: NH / foto's: Inter Visual Studio)
De vrouw, Penny Stedehouder-Meijer, werkte voor de firma Traffic Service Nederland. Ze verzorgde voor Tata de wegomleidingen tijdens asfalteringswerkzaamheden bij Poort Rijswijk eind september. Rond half vier kwam de vrouw op de kruising Staalstraat/Rooswijkerweg onder een vrachtauto, waarbij zij ernstige verwondingen opliep. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis en verbleef sindsdien op de intensive care.
Onzekerheid
Na een lange periode van zorg en onzekerheid is de vrouw nu overleden aan de gevolgen van haar verwondingen. Ze is 50 jaar oud geworden.
Bij Tata is de verslagenheid groot. Zij laten weten: "Niets is belangrijker dan weer veilig en gezond thuiskomen als het werk gedaan is. Dat was hier niet het geval en dat is een verschrikkelijk feit."