KWF Kankerbestrijding zoekt collectanten en wijkhoofden

Foto: KWF Kankerbestrijding

Van 5 tot en met 10 september is het weer collecteweek voor KWF Kankerbestrijding Om deze week ook in Beverwijk en Wijk aan Zee weer tot een succes te maken is het nieuwe bestuur van de KWF-afdeling Beverwijk hard op zoek naar collectanten

Naast collectanten is er ook grote behoefte aan wijkhoofden die kunnen helpen met het stroomlijnen van de collecteweek. Wie zich opgeeft als vrijwilliger voor een van deze dankbare taken brengt, met slechts een aantal uurtjes per week, wellicht de dag dichterbij dat kanker een halt kan worden toegeroepen.

Nieuw bestuur
Sinds juni 2016 heeft KWF Beverwijk een nieuw bestuur. Het nieuwe bestuur bestaat uit Jeannine Toeter, Pascal hoekstra en Robin Hoogeveen. Samen met alle vrijwilligers willen zij als nieuw bestuur de schouders er onder zetten en een mooie collecte-opbrengt realiseren.

Over KWF Kankerbestrijding
Het is een keihard gegeven: 1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. KWF Kankerbestrijding heeft als ideaal een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Daarom financieren en faciliteren zij wetenschappelijk onderzoek, beïnvloeden zij beleid en delen zij kennis over kanker en de behandeling ervan. KWFafdeling Beverwijk helpt mee door geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Zo probeert het KWF samen met alle vrijwilligers ooit te bereiken dat kanker geen dodelijke ziekte meer is.

Aanmelden
Heeft u tijd en zin om mee te helpen om de collecteweek van 5 tot en met 10 september voor te bereiden of wilt u meer informatie over de activiteiten van KWF-afdeling Beverwijk? Neem dan contact op via [email protected].

Ellen collecteert al jaren voor KWF. "In 2001 kreeg mijn vader op 58-jarige leeftijd beenmergkanker. Dit heeft een enorme impact gehad op ons gezin.”
Ellen collecteert al jaren voor KWF. “In 2001 kreeg mijn vader op 58-jarige leeftijd
beenmergkanker. Dit heeft een enorme impact gehad op ons gezin.”
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen