Bijeenkomst longrevalidatiepatiënten in Rode Kruis Ziekenhuis

Foto: Wim Meijer Fotografie

Ketenzorg Longrevalidatie organiseert op woensdag 7 september 2016 een bijeenkomst voor longrevalidatiepatiënten in het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ).

Tijdens deze bijeenkomst vertellen een longarts, longverpleegkundige, diëtiste en psycholoog over COPD en op welke wijze zij zich kunnen inzetten voor patiënten en hun naasten. Onderwerpen die aan bod komen zijn de psychosociale gevolgen van COPD, de behandeling, het effect van COPD op het dagelijks leven en het gebruik van de juiste voeding bij COPD. COPD is de verzamelnaam voor longziekten als chronische bronchitis en longemfyseem.

Ketenzorg Longrevalidatie
Het RKZ vormt met gespecialiseerde fysiotherapiepraktijken uit de regio de Ketenzorg Longrevalidatie. Gezamenlijk hebben zij Zorgplan Longrevalidatie ontwikkeld. Deze bijeenkomst maakt onderdeel uit van het Zorgplan.

Locatie en aanmelden
De bijeenkomst wordt gehouden in het restaurant van het Rode Kruis Ziekenhuis, Vondellaan 13, Beverwijk. Het restaurant is gevestigd op de tweede etage. De bijeenkomst is van 15.00 uur tot 17.15 uur.
Patiënten en andere belangstellenden kunnen zich aanmelden via het e-mailadres [email protected] of telefonisch bij het patiëntenservicebureau op telefoonnummer 0251-26 51 11. Dit bureau is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur.

De toegang is gratis, aanmelden is verplicht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen