Column van de Dag / Osteopathie: Komt dat zien, komt dat zien!

Foto: Pixabay / Wim Meijer Fotografie

Veertiende ‘Column van de Dag’ op Beverwijk- en Heemskerk.Nieuws.nl van René Kuil, die ‘zijn’ lezers iedere twee weken even meeneemt naar de wereld van de osteopathie. Deze week over de ‘Open Deuren Dag’ van zondag 6 november, waarop hij zich, samen met een groot aantal mede-ondernemers, presenteert aan iedereen die komen wil.

Beste lezers,
De afgelopen weken ben ik samen de mede-ondernemers van ondernemerscentrum “Het Oude Administratiegebouw” bezig geweest om een ‘open deuren dag’ te organiseren. Deze middag wordt gehouden op Zondag 6 November 2016 van 13.00 tot 17.00 uur.

Duin en Bosch
Ondernemerscentrum “Het Oude Administratiegebouw” bestaat sinds 2013 en is dus redelijk nieuw. Dit in tegenstelling tot het gebouw zelf is. Dat is verre van nieuw. Het is namelijk het administratiegebouw van voormalig psychiatrisch ziekenhuis “Duin en Bosch”. Dit is gebouwd rond 1910.top-foto-oude-administratiegebouw-1Circa 50 ondernemers
Binnen het ondernemingscentrum “Het Oude Administratiegebouw” zijn sinds 2013 een heel aantal verschillende disciplines gehuisvest. Disciplines op het gebied van allerlei behandelvormen om mensen fysiek en/of mentaal zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Zo vind je in ons gebouw circa 50 ondernemers waaronder een fysiotherapeut, een mesoloog en voedingsconsulente, een acupuncturist, een homeopaat en dus ook (ondergetekende) een osteopaat. Daarnaast zijn er ook verschillende praktijken in coaching en training gevestigd.

Open Deuren Dag
Als groep van ondernemers willen we nu graag een keer de mensen uit de regio de mogelijkheid bieden om kennis te maken met al die verschillende disciplines die bij ons, in dit bijzondere gebouw zijn samengebracht.

Dat is de reden waarom we op zondag 6 november een ‘Open Deuren Dag’ organiseren. Van 13.00 tot 17.00 uur zijn onze deuren geopend. De meeste van de ondernemers geven op deze dag een presentatie of hebben wel een bijzondere aanbieding. Verder zal het team van restaurant De Oude Keuken (eveneens gevestigd in het Oude Administratiegebouw) rondgaan met een hapje en een drankje en is er live muziek in het restaurant

Toegegeven: in de column even geen casus op het gebied van osteopathie. Maar ik zou zeggen: Kom langs op de ‘Open Deuren Dag’ van zondag 6 november. De hele reeks lezingen en workshops van die dag maken dit dubbel en dwars goed.

Kijk voor meer informatie over de ‘Open Deuren Dag’ op http://www.landgoedduinenbosch.nl/

Over twee weken weer een column van mij. Wil je meer informatie over osteopathie of wil je ook een afspraak? laat het mij dan weten via mijn email: [email protected] of bel nu: 06-2336921

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen