Feestweek Beverwijk: De kop is eraf

Brian Burggraaf pakt de eerste titel van Feestweek en laat met minimaal verschil Dennis van der Zaal en Frits van Lieshout achter zich.

Gisterenmiddag om 17.00 uur klonk het startschot voor de Wielerronde van Beverwijk, en daarmee ook voor de hele feestweek.

Het was de 38e keer dat de Ronde van Beverwijk werd gereden. Als eersten mochten de renners uit de Sportklasse uit de startblokken om hun  rondes door Beverwijk te maken. Onder prima weersomstandigheden kon het publiek getuige zijn van een spannende strijd die uiteindelijk uitmondde in een massasprint, waarbij Brian Burggraaf als eerste zijn voorwiel over de finishlijn duwde, gevolgd door Dennis van der Zaal en Frits van Lieshout. Om 19.00 werd het parcours vrijgemaakt voor de renners uit de Elite klasse. Omdat de eenmansredactie van BeverwijkNieuws maar op één plek tegelijk kon zijn is in dit verslag de uitslag van de Elite klasse niet opgenomen. Maar die volgt in een later bericht zeker nog.

Klik op hoofdfoto boven dit artikel voor complete fotoserie!
Voor een uitgebreide fotoserie van de Wielerronde klik je op de hoofdfoto van dit artikel (boven aan de pagina) Je kunt dan de hele serie bekijken en de foto’s ook (gratis) downloaden.

Reacties