Poort80/MAX speelt eerste thuiswedstrijd tegen Match

Foto: Pixabay

Woensdag 8 november speelt Poort80/MAX zijn eerste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen het Amsterdamse Match uit Amsterdam.

De eerste wedstrijd van dit seizoen, uit tegen Dordrecht, werd door de Beverwijkers verloren. Maar gezien de opstellingen lijken er toch zeker kansen te liggen voor Poort80/MAX.

De confrontatie begint woensdag 8 november om 20.00 uur bij MAX Sports & Wellness (Parallelweg 130, Beverwijk). De volgende partijen staan op het programma:

  • Nrs 3. Roel Zwagerman (NED, #44 NL) versus Nick Kuys (NED, #28 NL)
  • Nrs 1. Jens Schoor (DUI, #75 PSA) versus Marc ter Sluis (NED, #196 PSA, #11 NL)
  • Nrs 2. Carsten Schoor (DUI, #386 PSA) versus Roshan Bharos (NED, #245 PSA)

Roel Zwagerman vs Nick Kuys
Vorig seizoen speelden de 23-jarige Beverwijker Zwagerman en de eveneens 23-jarige Kuys ook al twee keer tegen elkaar. In beide wedstrijden won Kuys van zijn goede vriend Zwagerman met 3-1, maar in beide wedstrijden lagen er echter wel kansen voor Zwagerman. Zo won hij bijvoorbeeld een game met 11-0. Zwagerman heeft daarnaast een zomer achter de rug met veel training en is dus klaar om het Kuys echt moeilijk te maken. De vorm van de dag zal bepalen wie er uiteindelijk wint, dus een mooie wedstrijd om de avond mee te beginnen.

Jens Schoor vs Marc ter Sluis
De kopmannen van beide teams lieten dit seizoen in de eredivisie al zien in goede vorm te steken. Ter Sluis verloor heel nipt van de veel beter geachte Tim Weber en Jens Schoor won in een mooie wedstrijd van de hoger geplaatste Lucas Serme uit Frankrijk. Vooral de prestatie van Jens was indrukwekkend, hij speelde wellicht zijn beste wedstrijd voor Poort80/MAX tot nog toe. Het zal een leuke wedstrijd worden met een clash tussen twee speelstijlen. Het doordachte squash met mooie shots van de ervaren Jens (30 jaar), tegen het harde werk-squash van de 6 jaar jongere Ter Sluis. Kortom een wedstrijd om naar uit te kijken. Op papier ligt het voordeel bij Jens, maar zoals gezegd is Ter Sluis in vorm.

Carsten Schoor vs Roshan Bharos
In de laatste wedstrijd van de avond zal namens Poort/MAX gespeeld worden door de jongere van de broers Schoor: Carsten. De 28-jarige Duitser neemt het op tegen de 22-jarige Bharos. Bharos studeert en woont in Engeland en derhalve zien we hem niet zo vaak in Nederland spelen. Vorig seizoen won hij wel met 3-0 van Roberto Kalshoven, dus het zal een mooie tegenstander voor Carsten worden. Carsten liep vorig jaar stage voor zijn studie en had daardoor minder tijd om te trainen. Inmiddels is die stage voorbij en traint hij weer veel en zijn zijn resultaten prima de laatste tijd. Kortom, Carsten is er klaar voor!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen