112

Politie Beverwijk zoekt getuigen tasjesroven

Foto: Politie

De politie is op zoek naar mensen die vrijdagavond getuige zijn geweest van berovingen in Beverwijk.

De eerste beroving vond plaats op de Plantage rond 18.30 uur. Een Beverwijkse vrouw fietste over de Plantage toen haar tas uit haar fietsmand werd geroofd door een man op de fiets. De man fietste op een wat oudere fiets hard weg na deze beroving in de richting van de Boeweg. Bij deze beroving raakte de vrouw niet gewond.

De tweede beroving vond vrijdagavond plaats rond 21.55 uur op de Plesmanweg achter het Texaco tankstation. Een vrouw uit Beverwijk fietste daar met een vriendin op het fietspad toen er een man op de fiets naast haar kwam rijden en haar van haar tas beroofde. De man fietste hierna hard weg in de richting van het President Kennedyplein. De vrouw raakte niet gewond.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van (een van) deze berovingen of die meer informatie hebben die kan helpen bij het oplossen van deze straatroven. Mensen die informatie hebben en dit nog niet met de politie hebben gedeeld, worden vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie in Beverwijk. Dat kan via tel.nr. 0900-8844 of via een contactformulier op internet -> contactformulier

Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

Reacties