112

Gevonden lichaam is van vermiste Gea uit Beverwijk

Foto:

IJMUIDEN/BEVERWIJK – Het lichaam dat gisteravond werd gevonden in het water bij de Noordersluisweg in IJmuiden, is van de vermiste Gea Widurski-Vegelien uit Beverwijk. Dat bevestigt de familie van de vrouw op de facebookpagina die zij hebben aangemaakt in verband met de vermissing.

(bron: NH Nieuws)

Gea werd vermist sinds 9 februari. Ze werd voor het laatst gezien toen ze de GGZ-afdeling van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk verliet om buiten een sigaretje te roken. Haar familie maakte zich ernstige zorgen, omdat de vrouw volgens hen erg verward was.

Zowel de politie als haar familie wisten niet waar ze heen kon zijn gegaan. Er werden posters met een foto van de vrouw verspreid en op sociale media werd veelvuldig gevraagd om naar haar uit te kijken. Vorig weekend zochten twintig gespecialiseerde vrijwilligers nog naar Gea in het duingebied van Heemskerk, onder meer met drones en speurhonden. De zoektocht duurde de hele dag, maar was zonder resultaat.

Gisteravond kwam de melding binnen dat het lichaam van Gea werd gevonden in het water bij de Noordersluisweg in IJmuiden. Het lichaam is geborgen. “Graag willen wij voor nu even rust voor de familie”, laat de familie van de vrouw weten op de vermissingsfacebookpagina.

Reacties