112

Dodelijke steekpartij in Baanstraat Beverwijk

Foto: Nieuwsfoto

Beverwijk – Bij een steekpartij in een pand aan de Baanstraat in Beverwijk zijn vrijdagavond drie personen gewond geraakt. Voor een van hen mocht hulp niet meer baten. Het slachtoffer is ter plaatse overleden.

(foto’s: Nieuwsfoto)

In totaal zijn vijf ambulances ter plaatse gekomen. Volgens een woordvoerder van de politie is het nog onduidelijk wat er precies is gebeurd, maar is wel duidelijk dat er tussen 22.00 uur en 23.00 uur meerdere mensen zijn neergestoken. De politie doet uitgebreid onderzoek in de straat. Er is nog niemand aangehouden.

Later op de avond is op de Wijckermolen nog een gewonde man aangetroffen. De man is rond 00:15 uur aangetroffen. Hij lag enkele straten van de dodelijke steekpartij. Ook hij zou snij- of steekwonden hebben. Wederom is een traumateam opgeroepen. Dit keer bleek de inzet niet nodig. Het slachtoffer raakte onder andere gewond aan zijn arm. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft over enkele tientallen meters sporen aangetroffen. De Wijckermolen naar de Breestraat is afgezet in verband met sporenonderzoek.

Of dit incident verband houdt met het eerdere incident, wordt onderzocht.

Reacties