55+

BoodschappenPlusBus in gebruik genomen

Foto: 251TV

De kop is eraf. De eerste boodschappen zijn gedaan en de eerste uitjes zijn verreden met de spiksplinternieuwe BoodschappenPlusBus van Stichting Welzijn Beverwijk.

(Bron: 251TV)

Nadat op woensdag 2 maart de openingshandelingen waren verricht door wethouder Haydar Erol, zette de bus met 7 ingelote deelnemers koers richting Wijk aan Zee waar, met uitzicht op scheepvaartverkeer op het Noordzeekanaal, genoten kon worden van een speciale lunch in Restaurant Sea You.

Het was de eerste trip van een uitgebreid programma, waarbij de doelstelling van de stichting vooral is om mensen, die vaak alleen zijn of niet meer goed in de gelegenheid zijn om zelfstandig ver buiten hun deur te komen, een mogelijkheid te bieden om samen met anderen er op uit te kunnen gaan. En behalve de gezelligheid van de dag,  brengen deze uitjes ook vaak nieuwe sociale contacten met zich mee.

Voor het complete programma van de BoodschappenPlusBus klik op Programma maart en april.


Impressie van de ‘opening’ en eerste trip van de BoodschappenPlusBus op 2 maart jl. gemaakt door 251TV:

Meer 251TV-producties (TV uit de hele regio twee-vijf-een) zijn te bekijken via YouTube, Facebook, Twitter en Ziggo Kanaal 42 (digitaal) of Kanaal 45 (analoog).

Reacties