55+

Beverwijkse en Heemskerkse Wandel4daagse dinsdag 3 juli van start

Foto: Pixabay

Op dinsdagmiddag 3 juli gaat vanaf ontmoetingscentrum De Stut in Heemskerk de Beverwijks/Heemskerkse Wandel4daagse van start.

Het sportieve evenement is dè gelegenheid bij uitstek, ook voor mensen die wat minder vaak bewegen of mensen met een fysieke beperking, om gelijktijdig gezond en sociaal bezig te zijn.

De Wandel4daagse is bestemd voor zowel inwoners van Beverwijk als van Heemskerk. De wandelroutes lopen dan ook door de mooiste gebieden van de twee gemeenten. Net als vorig jaar is er ook dit keer weer een 10 kilometer in het programma is opgenomen.

Geschikt voor iedereen
Het is de bedoeling dat iedereen aan de wandeltochten kan deelnemen. Vandaar dat er gekozen is voor een grote verscheidenheid aan afstanden, en is er bij het uitzetten van de parcours ook rekening gehouden met deelnemers die gebruik maken van een rolstoel of rollator.

Per dag bepalen hoeveel je loopt
Wandelaars kunnen zich per dag inschrijven en ook per dag bepalen welke afstand zij willen gaan lopen. Men heeft de keuze uit  2.5 km, 5 km, 7.5 km of 10 km. De kosten voor deelname bedragen € 1,50 per dag of € 5,– voor 4 dagen (inclusief herinnering). De Wandel4daagse start dagelijks om 14.00 uur, met uitzondering van de 10 km. Deze start al om 13.00 uur.

Startlocaties
Omdat er zowel lopers uit Beverwijk als uit Heemskerk komen is ervoor gekozen om iedere dag vanaf een andere locatie te starten, tweemaal in Heemskerk en tweemaal in Beverwijk. Hieronder een overzicht van de startlocatie van iedere wandeldag:

  • Dinsdag 3 juli: De Stut, Maasstraat 3, Heemskerk.
  • Woensdag 4 juli: Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2, Beverwijk.
  • Donderdag 5 juli: Paviljoen Westerhout, Westerhoutplein 3, Beverwijk.
  • Vrijdag 6 juli: Buurthuis De Schuilhoek, Van Bronckhorststraat 6, Heemskerk.

Meer informatie
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Ton Swart, WSV Avondsvierdaagse NH, 0251-211425 of 06-40553280.

Reacties