Klap van de Korenmolen in Kennemertheater

Foto: Kennemer Theater

Een niet te stuiten cabaretier met voortreffelijke zangstem: Ernest Beuving is in het oosten vooral bekend als eerste helft van het Nijmeegs duo Ernesto & Marcellino.

Inmiddels is deze poëtische grappenmaker een vrolijke frontman van een 4-koppige-band, die eerder o.a. Robert Long,Liesbeth List, Zenga en Purper begeleidde.

Beuving is in ‘Klap van de Korenmolen’ meer dan ooit zichzelf: oprecht, eerlijk en met zelfspot neemt hij zijn verleden als ‘pleeg’ in de psychiatrie op de hak. Daar kwam hij er achter hoe gek het is om niet gek te zijn. Wie bepaalt eigenlijk wie gek is en wie niet? Met humor, imitaties, persiflages én spontane verhalen laat Beuving zien hoeveel hij van mensen houdt die niet in de pas lopen.

Voor zijn prachtige liedjes laat hij zich begeleiden door twee koren uit de regio: Take it Easy uit Beverwijk en De Meeste Stemmen uit Heemskerk. Dit maakt elk optreden dan ook uniek.

Kaarten vanaf € 18,50 voor donderdag 29 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

 

Reacties