Nieuwe Roetz zoekt kopij

Foto: Roetz Magazine

Roetz vraagt schrijvers en dichters uit om kopij te leveren voor de nieuwe editie van Roetz Magazine die op 11 december zal uitkomen.

Verhalen, gedichten en foto’s
Voor een ieder die iets wil publiceren is dit de ideale mogelijkheid. Roetz Magazine brengt in december een nieuwe editie uit van het IJmondse tijdschrift en vraagt aan een ieder die verhalen, gedichten of artikelen schrijft iets van zijn of haar werk in te sturen. Dit geldt overigens ook voor fotografen. Je hoeft geen professional te zijn om een publicatie in Roetz te krijgen. Ook kopij van mensen die schrijven uit liefhebberij is welkom om kopij in te sturen.

Jubileum
Van het luxe uitgegeven tijdschrift voor proza, poëzie en opinie uit de IJmond zijn inmiddels 14 edities verschenen, waarvan de laatste dateert van september jl. De deadline voor de nieuwe Roetz is 10 november. Voor die datum moeten alle gedichten, verhalen en foto’s binnen zijn. Het tijdschrift wordt op 11 december gepresenteerd in de Grote Kerk gedurende het feest vanwege het twaalf en een half jarig bestaan van Roetz.

Voor meer informatie of aanleveren van kopij mail naar [email protected] of kijk op www.roetz.nl

Reacties