Nog één week bieden op schilderijen voor Terre des Hommes

Tot en met zaterdag 14 november kan nog worden geboden op 10 schilderijen die gratis beschikbaar zijn gesteld door een aantal kunstschilders.

Bangalore
De opbrengst van de veiling komt ten goede aan een project in Bangalore, waar medewerkers van Terre des Hommes kinderen uit de mijn- en de seksindustrie, zwerfkinderen en verslaafde kinderen opvangen en opleiden. De veiling, die 15 oktober van start ging heeft nog één week te gaan. Inmiddels zijn op de meeste schilderijen biedingen uitgebracht, maar natuurlijk hoopt Terre des Hommes op een nog hogere opbrengst. Iedere cent extra komt tenslotte ten goede aan het project.

Nog even om het geheugen op te frissen: een bod moet tenminste  € 25,- bedragen. Bij enkele schilderijen zal toch zeker het dubbele geboden moeten worden wil men kans maken om het in eigendom te verkrijgen.

Hieronder alle schilderijen van de veiling. Even aanklikken en je ziet ze in groot formaat. Ook is het mogelijk om de schilderijen ‘live’ te zien. De schilderijen zijn te bezichtigen bij De Lijstenmakerij, Koningstraat 69A . De Lijstenmakerij is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 17 uur.

Uitbrengen van een bod
Het is mogelijk om ter plaatse een bod op 1 of meerdere schilderijen uit te brengen via een intekenlijst bij De Lijstenmakerij. Ook is het mogelijk om een bod uit te brengen via het e-mailadres van Terre des Hommes Kennemerland: [email protected]

Zaterdag a.s. zullen de nieuwe schilderijeigenaren bekend worden gemaakt.

Geborgen
Geborgen
Venetië
Venetië
Tulpen 2
Tulpen 2
Tulpen 1
Tulpen 1
Stipwerk
Stipwerk
Rollen onderweg
Rollen onderweg
Ochtend en avond
Ochtend en avond
Ik zie ze vliegen
Ik zie ze vliegen
Huis tegen de heuvel
Huis tegen de heuvel
Bloembollen
Bloembollen

Reacties