The Night of Illusions Magische show voor de hele familie!

Foto: Kennemer Theater

Na 2500 succesvolle voorstellingen in Duitsland is Christian Farla nu op tour in Nederland. De met twee IMS Merlin Awards bekroonde illusionist speelt de hoofdrol van De Magiër in ‘Night of Illusions’.

Christian Farla wordt op zijn zoektocht naar het geheim van onsterfelijkheid vergezeld door zijn ‘Geestige’ Butler. De Magiër neemt het op tegen een ijzersterke Poortwachter, een verleidelijke Zwarte Weduwe, een Steampunk Agente en een 500 jaar oude Victoriaanse Vampier.

The Night of Illusions speelt zich af in een schitterend gotisch kasteeldecor en wordt ondersteund door videoanimatie en hightech geluids- en lichteffecten. De show is een perfecte mix van vingervlugge magie, komische effecten en superspannende ontsnappingsacts. Het publiek krijgt een theatrale aaneenschakeling te zien van magische acts, verpakt in een spannend verhaal, wat deze theatershow tot een waar spektakel maakt, dat geschikt is voor alle leeftijden.

Kaarten vanaf € 21,00 voor de try-out op donderdag 3 december om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties