Drie grande dames samen in heerlijke komedie

Foto: Kennemer Theater

Ingeborg Elzevier, Trudy Laby, Gerry van der Klei én Lusanne Arts spelen samen in een gloednieuwe komedie van Thomas Verbogt. Een mooi verhaal over ouder worden, vitaliteit en wat er van het leven overblijft  ‘op leeftijd’.

In deze voorstelling kruipt Gerrie van der Klei in de huid van Mimie van der Kwast, die alleen nog maar praat met de parkiet. Haar hele leven heeft ze zich opgeofferd aan haar man, die BN’er was. Nu hij dood is, kun je in haar leven een speld horen vallen. Zo stil. Gelukkig heeft Mimie haar zus nog; dat geeft nog een beetje aanspraak. Dan gaat de bel. Er staat een wildvreemde vrouw voor de deur. Deze komt met een buitengewoon opmerkelijk verhaal over de overleden echtgenoot op de proppen, dat inslaat als een bom….

Schrijver Thomas Verbogt behoort inmiddels tot de eredivisie van de Nederlandse literatuur en wordt vooral geprezen om zijn melancholieke en lichte toon en zijn filmische manier van vertellen.

Kaarten vanaf € 23,00 voor vrijdag 4 december om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties