Fourtina zinderende show vol passie, rock en onvervalste blues

Foto: Kennemer Theater

Nurlaila Karim is zonder twijfel een van Nederlands meest veelzijdige zangeressen. Met indrukwekkende hoofdrollen in musicals als Miss Saigon, Rent en The Wiz wist zij haar naam voor een en slijt te vestigen in de vaderlandse theater- en entertainmentindustrie.

Dit theaterdier en bühnebeest pur sang brengt Nurlaila nu de spetterde show Fourtina. Een regelrechte muzikale ode aan de ouder wordende vrouw, die nog steeds dromen en passies heeft. De legendarische rocklegenda Tina Turner –Narlaila’s grote idool- is daar een levend voorbeeld van.

Fourtina, waarin het indrukwekkende repertoire van La Turner is verweven, is geen imitatieshow of musical, maar een zinderende show vol passie, rock, onvervalste blues, flitsend licht en prachtige kostuums.

Fourtina is een spetterende theaterbeleving, vol energie en emotie, waarin Nurlaila wordt bijgestaan door vier danseressen, drie backing vocals en een ijzersterke band!

Kaarten vanaf € 22,50 voor zaterdag 12 december om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties