The Tenors Concert in Kennemer Theater

Foto: Kennemer Theater

The Tenors zijn al jaren graag geziene gasten in de Nederlandse theaters. De muzikale shows met muziek uit de 20ste en 21ste eeuw zijn een feest voor de hele familie.

De talentvolle zangers nemen het publiek mee op een onvergetelijke muzikale reis van Italië tot Ierland en van Broadway in New York tot West End in Londen. Op het repertoire hebben de heren vele verschillende muzikale stijlen staan, van klassiek tot pop en van rock tot opera. Denk aan songs van Tina Turner, Puccini, Sting, Glee, Barbra Streisand en speciaal voor deze eindejaarstournee ook traditionele kerst en seizoensongs.

Om auditie te mogen doen voor The Tenors moeten de zangers aan zeer strenge criteria voldoen. Niet alleen een veelzijdige stem is belangrijk, maar ook acteertalent en een dynamische persoonlijkheid zijn van belang om zo iedere avond een wervelende show neer te zetten.

Kaarten vanaf € 23,50 voor donderdag 17 december om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties