Allereerste show ‘Call it Luck’ van VanVelzen is in Beverwijk!

Foto: Kennemer Theater

VanVelzen & The Hibby GBs (Kenia) spelen op donderdag 18 februari 2016 hun allereerste  voorstelling in Beverwijk! Voorafgaande aan deze swingende theatershow repeteren en monteren zij deze nieuwe show in het Kennemer Theater.

Bij zijn bezoek aan Afrika wordt VanVelzen uitgedaagd om zijn eigen muziek te spelen met lokale muzikanten, en dat inspireert hem tot het schrijven van het album ‘Call It Luck’.

Hij ontmoet daar drie Keniaanse zangeressen; hun aanstekelijke energie, hun samenzang en de manier waarop ze bewegen werkt verslavend: “ik wilde niets liever dan bij ze in de buurt blijven”. Het lijkt een groot contrast, drie beeldschone donkere dames uit Kenia en vier stoere blanke jongens uit de polder, maar als ze samen muziek maken, vallen alle grenzen weg.

‘Call It Luck’ combineert het VanVelzen repertoire met Keniaanse souplesse. Van kleine, ontroerende liedjes tot grote strijdliederen met veel vocaal vuurwerk.

Kaarten vanaf € 20,50 voor de try-out op donderdag 18 februari 2016 om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties