Danny Vera met ‘The New Black & White’ in Kennemer Theater

Foto: Stefan Schipper (via Kennemer Theater)

Voor een miljoenenpubliek verzorgen Danny Vera en zijn band al vele jaren de soundtrack op de maandag- en vrijdagavond bij het programma Voetbal International.

Johan Derksen, naast voetbalfan ook muziekliefhebber, is groot fan. Toch is Vera veel meer dan een zanger van een openingsdeuntje op de televisie. Met zijn band maakt Vera al vele jaren prachtige americana van het puurste soort en wint hij langzaam maar zeer verdiend steeds meer publiek.

Eerbetoon
Als kleine jongen kreeg hij de muziek met de paplepel ingegoten door zijn vader, die eind jaren ’60 muzikant was in de band ‘The New Black & White’. Als eerbetoon aan zijn vader, en met de Black & White Night van Roy Orbison als inspiratiebron, presenteert Danny Vera ‘The New Black & White’ theatertour. Een avond vol mooie meeslepende nummers van Vera zelf, onder meer van het enthousiast ontvangen album ‘Distant Rumble’, maar ook werk van Vera’s helden als Johnny Cash en Amy Winehouse. De één oud, de ander nieuw. Vandaar de titel ‘The New Black & White’; oude nummers die wat moderner klinken en nieuwe nummers die wat ouderwetser klinken. Naast zijn muzikale talent beschikt Vera over een gezonde dosis humor, waarmee hij interactie met de zaal niet uit de weg gaat. Bijzondere anekdotes en een triest relaas worden zeker niet vergeten.

Kaarten vanaf € 15,50 voor zaterdag 5 maart om 20.15  uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties