Eigenwijs Musical Kids Velsen ontvangt donatie van Specsavers Beverwijk

Foto: Specsavers

Eigenwijs Musicalkids Velsen heeft deze week van Stichting Specsavers Steunt een cheque ter waarde van € 2782,25 ontvangen.

Eigenwijs Musicalkids
Eigenwijs Musicalkids Velsen is een vereniging voor kinderen en jongeren die musicals willen spelen. Jaarlijks doen er ongeveer vijftig kinderen mee aan een musicalproductie, die in het voorjaar twee avonden wordt opgevoerd in de Stadsschouwburg Velsen.

Online verkiezing
Stichting Specsavers Steunt doneert  jaarlijks een geldbedrag dat in de winkels bij elkaar wordt gespaard aan lokale goede doelen. In 2015 is Eigenwijs Musicalkids Velsen via een online verkiezing verkozen tot het initiatief dat het bedrag dubbel en dwars verdiend heeft.

Doornroosje
Ami Saris van Specsavers geeft aan: “We zijn ontzettend trots dat we zo’n mooi bedrag bij elkaar hebben gespaard voor dit doel. Op 8 en 9 april treden de Musicalkids op met hun voorstelling Doornroosje. Mede door onze donatie wordt er op maat gemaakt licht gebruikt. Dus de mooie bestemming voor het bedrag is al gevonden!”

Over Stichting Specsavers Steunt
De stichting van Specsavers is in 2010 in het leven geroepen om vanuit de inmiddels 119 winkels actief betrokken te zijn bij de lokale gemeenschap. Alle winkels dragen financieel een steentje bij: per verkocht montuur of hoortoestel wordt een vast bedrag gedoneerd aan Stichting Specsavers Steunt, die op haar beurt het gespaarde bedrag aan het einde van het spaarjaar overhandigt aan de lokale doelen in het hele land.

Sinds de oprichting heeft Stichting Specsavers Steunt al ruim 1100 lokale stichtingen en verenigingen financieel een zet in de rug kunnen geven. In totaal is er al bijna 2 miljoen euro gedoneerd.

Bestellen kaarten Doornroosje
Voor het bestellen van kaarten voor Doornroosje klik op onderstaande datums:

Vrijdag 8 april 2016 | 20:15 uur
Zaterdag 9 april 2016 | 20:15 uur

 

Reacties