Hollands feestje boordevol humor en muziek in Kennemer Theater!

Foto: Kennemer Theater

Het zijn heren van statuur die als stoute jongetjes over het toneel dartelen, om alle uithoeken van het Nederlandse amusementsrepertoire op te zoeken. En daar natuurlijk vervolgens een geheel eigen draai aan geven…

Terwijl ze natuurlijk ook niet schromen originele acts, vol taalkunstige en muzikale vondsten, ten tonele te voeren.  Nieuw spul gecombineerd met fris smakende traditie dus. Dat is waar zij voor staan! Weer zal er een nieuw blok van liedjes uit de twintigste eeuw langs komen, zal de uitbundige smartlap dit keer over Utrecht gaan, wordt er op originele wijze teruggeblikt op de Amerikaanse hits van de jaren vijftig en wordt er afgesloten met het voornemen het Leven te Vieren!

In ‘Blunders’ verkennen zij verder de fouten die mensen nu eenmaal maken, van kindsbeen af, tot aan het graf, variërend van kleine missertjes met grote gevolgen tot enorme blunders die totaal onopgemerkt blijven en alles dat daar tussen zit. Juist dat maakt mensen menselijk. De herkenbaarheid verbroedert en ontroert en blijkt, vooral, erg vermakelijk. En daar maken zij dan entertainment van. Het is het streven naar artistieke perfectie die zich baseert op de onvolkomenheden van het bestaan in het land van mest en mist.

Mooier en Hollandser kan amusement bijna niet zijn.

Kaarten vanaf € 17,50 voor zaterdag 12 maart om 20.30  uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties