MDY Band brengt rock, funk en soul naar Sonnevanck

Foto: MDY

Vrijdag 1 april treedt de coverband MDY op in Sonnevanck in Wijk aan Zee. Het optreden start om 21.30 uur en de entree is gratis.

Met circa 25 optredens in de regio IJmond en Haarlem, heeft MDY Band zich afgelopen vijf jaar genesteld tussen de regionale coverbands. MDY staat voor Muziek, Dans & IJzersterke nummers uit de top 100, met verrassende uitstapjes naar funk, soul en rock & roll.

Hits van onder meer David Bowie, De Dijk, Eric Clapton, Joe Jackson, Queen, R.E.M., Rolling Stones en The Scène worden achter elkaar de zaal in geslingerd en staan garant voor een feest van herkenning.

Nieuwe nummers in Sonnevanck
MDY Band bestaat uit Bert Pannekeet (zang, keyboard & gitaar), Eddy Satoer (gitaar), Bart van de Bovenkamp (basgitaar) en Egon van Zon (drums). In hotel Sonnevanck speelt de band ook nieuwe nummers van onder meer The Beatles, Steve Miller Band, Richie Valence en Boudewijn de Groot.

Achtergrond MDY
MDY begint in september 2010 als gelegenheidsformatie voor een éénmalig optreden. Maar het enthousiasme binnen de band en bij het publiek tijdens het optreden smaken naar meer. Dus volgen er al snel optredens in de IJmond en vervolgens ook daarbuiten zoals in Haarlem en Heemstede. Kijk voor meer informatie over de band  op de website: http://mdyband.wordpress.com.

 

 

Reacties