Nog enkele kaarten voor Thomas en het Circus in Kennemer Theater

Foto: Kennemer Theater

De tv-helden  Thomas, zijn vrienden Percy, James, Gordon en natuurlijk de Dikke Controleur beleven een spannend avontuur in het theater omdat het Circus naar de stad komt.

Het Station van Sodor is in rep en roer, want het Circus komt naar de stad. De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar als blijkt dat de circuswagon niet op tijd kan zijn dreigt het hele feest in het water te vallen. Zal het Thomas en zijn vrienden lukken om het Circus toch op tijd naar de stad te krijgen?

De levensgrote, rijdende treinen, indrukwekkende decors en vrolijke muziek zorgen voor een onvergetelijke middag voor jong en oud. Thomas werd voor het eerst op TV uitgezonden in 1984 en blijkt ruim 30 jaar later nog even populair onder de jonge theaterbezoekers.  In de eerste periode van de kaartverkoop zijn er al meer dan 25.000 kaarten verkocht.

“Het is geweldig om te zien hoe kinderen reageren op deze levensgrote treinen, het is voor ons productiehuis prachtig om te mogen werken met een product met zo’n historie, de populariteit geeft aan dat Thomas tijdloos is”, aldus producent Michael van Hoorne.

Thomas en het Circus is genieten van jong tot oud in het theater!

Kaarten à € 16,50 voor zondag 3 april om 14.00 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties