Tot 15 mei aanmelden Kunstroute Bomenbuurt

Foto: Kunstroute Bomenbuurt

De organisatie van de Kunstroute Bomenbuurt nodigt kunstenaars uit om met hun werk mee te doen aan de Kunstroute Bomenbuurt op zondag 18 september 2016 van 11.00-17.00 uur.

De Kunstroute vindt dit jaar voor de 8e keer plaats. Het werk dat hiervoor in aanmerking komt is schilderkunst, beeldende kunst, sieraden, foto’s. Op 18 september stellen de kunstenaars, woonachtig in de Bomenbuurt, hun huis, tuin of garage open voor het geïnteresseerde publiek. Ook enkele openbare gelegenheden zullen hun deuren hiervoor openen.

Huis, tuin of garage als expositieruimte 
Is uw werk ook de moeite waard om te exposeren maar u bent niet woonachtig in de Bomenbuurt? Misschien heeft u daar dan wel familie, een vriend of kennis wonen die zijn/haar huis (tuin, carport of garage) hiervoor ter beschikking wilt stellen. Zo niet, dan zal de organisatie proberen voor u een locatie binnen de route te zoeken. De organisatie is daarom ook op zoek naar bewoners in de Bomenbuurt die het leuk vinden hun huis, tuin of garage hiervoor een dag ter beschikking willen stellen. De kunstenaar is zelf die dag aanwezig bij zijn/haar expositie.

Kunstroutecatalogus
De organisatie van de Kunstroute maakt een kunstroutecatalogus met daarin foto’s van deelnemende kunstenaars en adresgegevens. Fotograaf Hans van der Mast is bereid gevonden de fotoreportage hiervoor te verzorgen. Begin september is deze kunstroutecatalogus gratis op te halen bij diverse plekken (o.a. PopulusArt, bibliotheek, stadhuis, buurtcentra).

Aanmelden en informatie
Deelname € 30,- per persoon, € 75,- per groep (vanaf 3 personen). Sluiting inschrijfdatum 15 mei 2016. Tevens is de organisatie voor deze dag nog op zoek naar vrijwillige muzikale talenten, sfeer verhogend op diverse locaties. Voor aanmelding en/of meer informatie kan men een email sturen naar [email protected] of kijk op de Facebook pagina Kunstroute Bomenbuurt Beverwijk.

Reacties