Fred Delfgaauw met soloproductie in Kennemer Theater, maar… wat is ‘solo’?

Foto: Kennemer Theater (Studio Peer)

Na een aantal jaren van samenwerking met o.a. Sjaak Bral, Bert van den Brink en meerdere jonge talenten maakt Delfgaauw weer een solo productie.

Gezien de inspirerende ervaringen en samenwerkingen met collega’s uit het vak heeft hij een aantal bekende theaterpersoonlijkheden benaderd om mee te schrijven aan deze nieuwe solo productie. Paul van Vliet, Hans Dorrestijn, Freek de Jonge, Jeroen van Merwijk, Rob Bloemkolk en Sjaak Bral schreven mee waardoor Fred Delfgaauw op onnavolgbare wijze zijn personages tot leven kan laten komen.

‘In de wachtkamer van de liefde’ zitten kleurrijke personages die allemaal een verhaal over hun zoektocht naar de liefde hebben. Wat tevens een zoektocht is naar de reden van hun bestaan: zonder liefde en de wederkerigheid daarin, lijkt het leven zinloos. Die universele ervaring kent een scala aan verschijningsvormen, soms tragisch, soms hilarisch, maar altijd herkenbaar. Uiteindelijk wordt het weer een echte Delfgaauw-productie waar het publiek wordt verrast en op een ander been gezet.

Herman van Veen zei ooit: “Delfgaauw is een gezelschap in zijn eentje.”

Kaarten vanaf € 18,00 voor zaterdag 16 april om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties